Ervaringen van cliënten

Therapie WaddinxveenTherapie Bodegraven – Jeroen

5 / 5 sterren –
“Jeroen is letterlijk en figuurlijk goed benaderbaar. Zorgt dat je snel op je gemak bent en neemt de tijd. Vanzelfsprekend is hij heel kundig. Kan zich goed inleven in de situatie . Het heeft mij enorm geholpen.”Therapie Bodegraven – Jeroen

5 / 5 sterren –
“Jeroen wist goed contact te leggen met alle leden van ons gezin.

Mijn mannen die erg kritisch waren voor hulpverlening wist Jeroen op een hele mooie manier te bereiken. Ze waren erg open in de gesprekken met hem. Dit heeft de ongezonde patronen in ons gezin weten doorbreken.

Jeroen weet hoe hij iemand in zijn/haar kracht kan zetten.”
Psycholoog GoudaTherapie Bodegraven – Dennis

5 / 5 sterren –
“Het was voor mij de eerste ervaring met welke vorm van therapie ook. Ik wist niet wat te verwachten, maar dat het zo effectief en zo snel al resultaat zou boeken had ik niet verwacht.

Ik had het idee dat Dennis niet alleen scherp luisterde maar ook goed anticipeerde op mij, om zo te komen op een manier die voor mij zou werken. Ik kan het niet vergelijken natuurlijk maar ik denk zeker dat het heel positief is dat een therapeut niet 1 manier heeft maar het op de persoon afstemt.”Therapie Bodegraven – Dennis

4 / 5 sterren –
“Toen ik via internet op de site kwam van Dennis en ik mijn eerste afspraak had gemaakt is mijn leerproces begonnen.

Mijn aanleiding dat ik naar Dennis toe ben gegaan is omdat ik mezelf niet fijn voelde, ik ging hyperventileren en niet wist waar het nou precies vandaan kwam.

Dennis wil je graag helpen, de ruimte waar we in zaten en de sfeer is voor mij heel erg bepalend geweest dat ik me op mijn gemak voelde en ik open en eerlijk alles durfte en kon vertellen.

Ik vond het hele fijne gesprekken en kom er nu achter dat ik zelf alles gedaan heb en Dennis mij alleen maar de juiste vragen heeft gesteld die uiteindelijk tot gevolg hadden dat ik weer de rust heb in mijn hoofd die ik van tevoren zo graag wilde.”