Therapie

Soorten klachten en vraagstukken

Je kunt bij ons terecht voor diverse klachten en vraagstukken:

Angsten
Als er geen echt gevaar is en je bent toch heel angstig of paniekerig, dan kan dit een ernstige belemmering vormen in je in dagelijks leven. Therapie biedt uitzicht. Je leert technieken hoe je zelfstandig en oplossingsgericht aan je problemen kunt werken.

Coaching
Coaching helpt je op zowel persoonlijk als professioneel vlak je potentieel optimaal te benutten en de door jou gestelde doelen te halen.

Depressieve gevoelens
Bijna iedereen heeft zich wel eens depressief gevoeld en kent gevoelens van neerslachtigheid, verdriet en ongelukkig zijn. Soms kan dit heel sterk zijn en langdurig aanhouden. Het is raadzaam om dan een therapeut in te schakelen. We kijken samen hoe je een andere kijk op het leven kunt vinden.

Rouwverwerking
Verlies kan ook ontslag zijn, echtscheiding of je gezondheid die afneemt. Er ontstaat een geheel andere situatie. Therapie helpt je nieuwe inzichten te krijgen.

Relatieproblemen
Het kan helpen om met een onafhankelijke derde alles weer op een rijtje te zetten. Ontdek hoe je het wel wilt in je relatie en wat voor jou de beste oplossing is.

Stress en burnout
De balans tussen draagkracht en draaglast kan wel eens ernstig of langdurig verstoord raken. Verschillende stressfactoren kunnen hiervoor de oorzaak zijn. Therapie and coaching kan je helpen om weer balans te vinden.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem gerust even contact met ons op.annelies-therapie-bodegraven

Bodegraven
✔ Individuele therapie

Je bent welkom in mijn praktijk in Bodegraven. Daarnaast is het mogelijk om in een wandelgebied af te spreken voor wandeltherapie.

Contact


Therapie Waddinxveen

Waddinxveen
✔ Individuele therapie
✔ Relatietherapie & gezinstherapie
✔ Ook huisbezoek mogelijk

Samen gaan we op weg om te ontdekken wat je raakt en hoe je weer op een goede manier verder kunt

Contact


Psycholoog Gouda

Gouda
✔ Therapie & coaching
✔ Relatietherapie
✔ Kindertherapie

Ik streef al naar verandering vanaf de eerste sessie en geef je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.

Contact