Over ons

Therapie Waddinxveen

Jeroen – Waddinxveen
Na het volgen van mijn HBO opleiding ben ik doorgestroomd naar een voortgezette opleiding. Na de voortgezette opleiding heb ik een vierjarige opleiding gegaan tot gezins- en relatietherapeut.

Binnen deze opleiding kwam ik in aanraking met EFT (Emotionally Focussed Therapy) van Sue Johnson. Deze therapie richt zich op het weer hervinden en verbeteren van de verbinding en bereikbaarheid binnen je relatie. Tijdens de relatiegesprekken bouw je aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Als therapeut sta ik geregistreerd bij de NVPA (Nederlands verbond voor psychologen, psychotherapeuten en agogen).

✔ Individuele therapie
✔ Relatietherapie & gezinstherapie
✔ Ook huisbezoek mogelijk

Samen gaan we op weg om te ontdekken wat je raakt en hoe je weer op een goede manier verder kunt.

Contact met Jeroen


Psycholoog Gouda

Dennis – Gouda
Kenmerkend voor mij is dat ik een “mensen-mens” ben die altijd op zoek is naar wat mensen drijft en beweegt. Mijn drijfveer om als therapeut te werken komt voort uit de behoefte om – naast het bieden van een luisterend oor- ook actief te kunnen bijdragen aan de oplossing van problemen. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van mensen geeft mij veel voldoening.

Ik ben opgeleid tot polyenergetisch therapeut aan de Academie voor Polyenergetica te Amersfoort. Jaarlijks volg ik meerdere bij- en nascholingscursussen om mijn vakkennis op peil te houden en verder te ontwikkelen, conform de eisen van de beroepsvereniging V.B.A.G. en beroepsregister RBCZ.

✔ Therapie & coaching
✔ Relatietherapie
✔ Kindertherapie

Ik streef al naar verandering vanaf de eerste sessie en geef je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt.

Contact met Dennis